perjantaina, lokakuuta 18, 2013

inspirerande åbo 2

M: KUVA VYÖRY. Nää kuvat on ehkä vähän erilaisia mitä oon tänne ennen lisäilly. Mut vaihtelu virkistää!
Kuvailu on muutenki alkanu kiinnostaa mua enemmän. Se on jotenki hienoo, et voi taltioida jonkun nanosekunnin mittasen hetken niin, ettei sitä unohda koskaan. Tai, että saa jonkun tunnelman napattua.
Niin ja siis nää kuvat on edelleen sieltä samaiselta Turun reissulta. Ei mulla oo siitä muuta sanottavaa, et oli tosi hyvä reissu. Vaikkakin vikana aamuna syötii rauhassa Stockalla aamupalaa ja huomattii kellon kulku. Junan lähtöön oli joku 20min. ja me ei ees tiedetty missä päin asema on. Siinä sitte juosten ja ihmisiltä tietä kysyen haahuiltiin pitkin Turkua. Hyvä tuuri oli matkassa, koska jes ehittiin siihe junaan.

Oon ruvennu testailemaan vähä eri tekniikoita ja muokkaustapoja, ja sen varmasti huomaakin näistä kuvista, koska nää kaikki kuvat on aika eriparia. Mut ei pidä kangistuu kaavoihin JA ei kaiken tarvii aina olla niin sulavaa ja yhtenäistä. Mikä on teijän lemppari?
IMG_5464 IMG_5555 IMG_5838IMG_5545
JPEGGA
IMG_5968

9998J FUCKIN PEG

6 kommenttia:

 1. sika hienoja kuvia!! :-)

  VastaaPoista
 2. mitä te teitte tuol turus, tai niiku olitteko ihan vaa kaverien kesken vai oliks teil ketään vanhempia mukana? :) olitteko siel vaa päivän vai myös yön jossai hotellis? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Siis mentiin ihan vaa lomailemaan, ku haluttiin pois meijän kotikaupungista. Ja sit kans kuvattii yhtä meijän projektii ja muutenki kuvailtiin. Ei ollu vanhempii mukana, yövyttii yhellä sukulaisella ja oltii kaks yötä:)

   Poista
 3. vähä hienoi kuvii! varsinki toi toka on hieno ja oot kunno malli!
  -zaitu

  VastaaPoista