perjantaina, tammikuuta 10, 2014

what on earth

M: Oon alkanu uskoo karmaan jollain tapaa. Kun oon tehny jollekin toiselle jotain hyvää, oon saanu sitä takas jotain kautta. Hymyilen ihmisille, niin alan saada hymyjä takaisin. Karri Koiran silkkinen ääni aamujunassa, pianon soitto ja ihmisten tekemät aloitteet saa mut hyvälle tuulelle.

Karma ja Karri Koira samassa postauksessa.. Ootte jo varmaa tottunu tähän?
Tässä jokatapauksessa mun lempitakin ja ihanan kamun herutusta:

IMG_7705 IMG_7664 IMG_7674 IMG_7632 IMG_7674 IMG_7712 IMG_7692

2 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia! Tosi siistiä, sä oot siis Kalliossa opiskelemassa? Itse ajattelin myös pyrkiä Kallioon yhteishaussa, niin saanko kysyä, että mitä kaikkea oot harrastanu ja suunnilleen kuinka paljon? Anteeksi kun kyselen, mietin vain omia mahdollisuuksiani päästä ja olen stressaajatyyppiä :-D mun mielestä tässä blogissa on "sitä jotain", mitä en oo aiemmin blogeissa nähny. Tästä blogista tulee jotenkin sellainen rauhallinen fiilis, jota en osaa selittää. Kirjoitatte mun mielestä tosi kivasti, tykkään tosi paljon tästä blogista! Jäin kyllä ehdottomasti seurailemaan :-) ja ehkä pienenä kehitysehdotuksena voisin sanoa, että banneri kannattaa ladata esim. flickrin kautta mieluummin kuin bloggerin kautta, koska blogger muuttaa sen harmahtavaksi. Itsellänikin oli ennen juuri samantapainen, harmahtava banneri bloggerin latauksen takia. :-)

  http://pinjaletta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi kiitos paljon!♥ Jep, alotin siellä nytten viime syksynä:) Ja ei haittaa, voin mä jotain kertoa:) Pianon soittoa oon harrastanu about 10vuotta, sitten olin ollu musiikki ja draama luokilla, ollu teatteri kerhoissa sun muissa sekalaisesti ja myös isoskoulutuksessa. Sitten laitoin vaa siihen ihan kaikkee mahollista jotain todistuksia ja stipendejä missä oon ollut, et kaikki maholliset vaan laitat hakemukseen! Sit vaa vielä jos pystyt niin koitat nostaa numeroita todistukseen ja kirjotat vetävän hakemuksen niin tervetuloa vaan ens vuonna:) Tsemppiä sulle yhteishakuun ja mukavaa kevättä ja kiitos vinkistä!:-) Oli tosi piristävä kommentti sulta!

   Poista