sunnuntaina, kesäkuuta 29, 2014

CHANGE

L: Nyt mun hiukset on sitten "lyhyet"! Itseasiassa musta tuntuu hyvältä, todella hyvältä. Puolimetriä meni kahdessa erässä suoraan roskiin, eikä edes hirvitä. Varmaan kohtaan taas niitä, jotka itkevät, miksi leikkasin, mutta itse en kadu. En sitten yhtään. Hiukseni kasvaa aina takaisin ja yllättävän nopeasti, jos mieli tekee taas pidempää tukkaa. Tuntuu, että mun hiukset näyttää tosi kivoilta suorana, kiharoina ja sekaisina mitä nyt yleensäkin.
Jos palaisin viime sunnuntaisiin fiiliksiin, se oli ikäänkuin hetkenmielijohde, kuitenkin harkittu sellainen. Leikattuani kymmenen senttiä ajattelin, etten enää tule olemaan se pitkähiuksisin, mutta mitä siitä!
Asiasta toiseen, vesisateista huolimatta olen yllättävän hyvällä tuulella ja kuppi teetä tekisi mieli. Ehkä kamomillaa. Oikein hyvää sunnuntaita ja huomenna alkavaa viikkoa ihanaiset! 29.6.2014 lumi 204 29.6.2014 lumi 214

4 kommenttia:

 1. Anonyymi1/7/14 08:38

  sun hiukset näyttää tosi ihanalle tuonkin mittaisina! ja tosi hyväkuntoisillekin. voinko kysyä että miten pidät niistä huolta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mun hiusten kunto parani huomattavasti, kun leikkasin. Eli mä käytän hiuksilleni tresemmen shampoota ja hoitoainetta, jonka oon omille hiuksilleni kokenut tosi hyväksi. Käytän myös pari kertaa viikossa keltaisuutta häivyttävää shampoota ja "hoitoainetta" sekä tresemmen hiusöljyä, joka on myös yllättävän hyvää. Muotoilutuotteet ovat myös tresemmeetä. Harjaan hiukset tangle teeserilla, mutta vältän sitä suoraan suihkun jälkeen ja olen muuten iltasuihku ihminen ja siten annan hiusteni kuivua luonnollisesti iltaisin. Toivottavasti vastaus auttoi!:>

   Poista
  2. Anonyymi2/7/14 12:41

   kiitos vastauksesta! olen muuten kuullut ennenkin kehuja hiusöljyistä - voisi kokeilla. oletko muuten hyvä tekemään kampauksia yms.? teidän blogissa voisi olla hauska nähdä myös jonkinlaisia vinkkejä ja neuvoja kampausten tekoon.

   Poista
  3. No empä tiedä:D Pidän kyllä hiusten laittamisesta, mutten ole tiedä olenko kovinkaan taitava sellaisessa, mutta voisihan sitä joku kerta kokeilla sellaistakin tehdä.

   Poista