lauantaina, joulukuuta 20, 2014

julmarknader

025
M: Helou! Käytiin tänään Helsingissä Tuomaan joulumarkkinoilla. Olin käyny siellä pari vuotta sitten jäätävässä pakkasessa ja tuulessa, ja silloin siellä oli siltikin hyvä tunnelma. Tänä vuonna noita markkinoita oli jotenkin uudistettu ja ne oli entistä kivemmat! Karusellin jonot yltivät kylläkin vaikka kuinka kauas, joten se jäi nyt harmi vaan välistä.

En ite oo sellanen ihminen joka rupee fiilistelemään joulua jo hyvissä ajoin joskus loka-marraskuussa. Sillon se jotenki vaan ärsyttää mua.. en tiedä miksi. Mutta nyt alkaa olemaan enää pari päivää aattoon ja oon nyt alottanu fiilistelyä (parempi myöhään kuin ei milloinkaan babes). Tänään tosiaan käytiin tuolla markkinoilla, sit oon kattonu tv:stä jouluhömppää, koristellu pipareita, lukenu joulusia blogipostauksia ja kuunnellu jopa vähän joulumusaa. Ja se on ollu ihan ok mulle:-D Mites teillä fiilistelyt sujuu?
008 053 036 044 011 009 028 010

8 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kuvia, ja pakko on kehua vielä hiuksiasikin - ne ovat upeat ja sopivat sinulle tosi hyvin! :)

  Itse kuulun lähinnä juurikin tuohon ihmisryhmään, jolla on joulufiilis korkeimmillaan heti alkusyksystä :D Tosin jotenkin kummallisesti olen löytänyt tuon saman fiiliksen taas uudelleen, ja omatkin päiväni ovat kuluneet jouluisissa menoissa ja meiningeissä oikein mukavasti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tosi paljon! hei tosi kiva kuulla:-)

   Poista
 2. Mulla itelläni aika sama homma, että alotan sen fiilistelyn vasta ihan ennen joulua :-)
  http://jennicarita.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo:-D sillon se tuntuu musta ainaki vasta ajankohtaselta!

   Poista
 3. Ihania kuvia!:) Mä oon fiilistellyt joulua pipareilla sekä glögillä, joululeffoilla ja musiikilla - tän postauksen biisi on muuten ihan mahtava!

  http://elli-amanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih! mäki oon ruvennu nyt pikkuhiljaa tykkäilee glögistä:-)

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia, näistä välittyy tosi lämmin tunnelma! <3

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista