lauantaina, huhtikuuta 06, 2013

DIY cool denim shorts


Näitä farkkushortsien värjäyksiä on nyt näkyny vähintään miljoonassa blogissa, mutta aattelin nyt kuitenki tehä postauksen siitä, jos joku nyt ei tiiä tai sitten teille muistinvirkistykseksi:) Osa kuvista on sitten otettu Catrinin iphonella.
Eli keksittiin tää aika extemporee koulussa ja ei kellään ollu tietty mitään vanhoja farkkuja mukana, nii lähettiin sitte Fidaan kattelee. Siellä oli iso rekillinen farkkuja ja sieltä vaan sitten valkkailtiin. Sit mentiin Catrinille ja leikattiin lahkeet pois ja leikeltiin ne shortsin mittoihin.
Kaadettiin sankoon kloriittia ja vettä ja pistettii pöksyt tonne likoon. Aattelin et toi olis paras tapa, ku hain sellasta liukuvärjäyksen näköstä. No toi ei oikee toiminu, et en nähny kauheesti mitään eroo ja muutenki en ollu kovin kärsivällinen..
Otettiin sitte noi pois sieltä sangosta, ja kaadettiin iha reilusti vaa tota kloriittii suoraan noille lahkeille ja alettiin jynssää sitä tollasella juuriharjalla. Se sitte tosiaanki tepsi! Väriä alko melkeen silmissä lähtee pois. Suosittelen käyttää hanskoja ja olemaan ulkona (niinku me aluks oltiinki) koska toi on tosi tujuu ainetta. Ku mentiin lopuks tonne pieneen vessaan, nii sinne meinas tukehtuu ton aineen hajusta..
Sit menin viel kotii ja jatkoi vähä sitä harjaamista. Sen jälkeen annoin niitten kuivuu yön yli ja aamulla pistin koneeseen ja kuivuriin.
Tälläset näistä sitte tuli. Oon ihan älyttömän tyytyväinen! En ois uskonu et nää onnistuu näin hyvin,  koska onnistun aina jotenki mokaamaan kaikki tälläset jutut..:D Toi väri haalenee mun mielest tollee tosi kivasti ja noita lahkeitakaa ei tarvinnu oikeestaan yhtään repiä, vaan ne meni siinä jynssäämisessä ja pesukoneessa ihan ittekseen tollasiks repaleisiks. Ihan jees oli myös se, että näitten hinnaks tuli 1€!!! Ne farkut makso Fidalla euron ja kloriitit ja harjat löyty ihan himasta. Aion todellakin testaa tätä samaa tekniikkaa viel joihinkin mustiin farkkuihin ja kangaskasseihin. Suosittelen! Toi oli nimittäin tosi helppoa:) +Euron hinta ja uniikit shortsit vastaan monen kympin shortsit jostain ketjuliikkestä joihin samanlaisiin saatat törmätä kadulla?

12 kommenttia:

 1. Anonyymi6/4/13 11:18

  IHANAT ! täytyyki kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. Oi ihanat shortsit tuli! Tosi kivan olonen blogi teillä muutes :)

  http://littlebitsmile.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thanks:) käyn kattoo sunki!

   Poista
 3. Tuli kyllä tosi kivat :) Jostai syystä onnistun aina pilaamaan kaikki shortsit joita yritän tuunata farkuista :D

  ♥: obses-sions.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti:) ja joo mulla on yleensä sama vika..

   Poista
 4. oi tosi kivan näköset shortsit!<3
  ja ei vitsi pakko kysyä kun bongasin, onks toi kisu cornish rex?x)

  http://fromneawithfashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! kisu on catrinin ja se on devon rex:)

   Poista
 5. tein ite kanssa tossa pari viikkoa sitten tolla idealla shortsit, mutta mulla ei lähteny sitä väriä vaikka kuinka hirveesti semmosella juuriharjalla hankasin! D:

  www.chaasingthesun.blogspot.fi :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijjaa o: tosi outoa! mut se kai riippuu tosi paljon just eri farkuista ja sulla oli sit tosi sitkeessä se väri:D

   Poista
 6. tulipa kivat! pitääpä kokeilla joskus (:

  VastaaPoista