sunnuntaina, huhtikuuta 14, 2013

DIY maailman helpoin

L: Hei te ihanat siellä! Toteutin viime viikolla ehkä maailman helpoimman DIY-projektin koskaan, johon tarvitsee vain vanhan farkkutakin, sakset ja, jos itse haluaa, niin ompelukoneen tai hakaneuloja. Olin siis päättänyt tehdä vanhasta kirpparilta löytyneestä farkkutakista (3e) farkkuliivin. Mietin tänään aikaisemmin, ettei mun ehkä kannattaisi tehdä tätä postausta, koska tän helpommaksi ei voi mennä. Toivon ainakin, että saatte ideaa ja inspiraatiota maailman helpoimman teeseitse-projektin suhteen.

 1. Kaiva kaappien kätköistä vanha farkkutakki, jonka olet todennut käyttämättömäksi takkina. Tai osta takki kirpputorilta. Sieltä löytyy aina farkkutakkeja erilaisin leikkauksin ja kuosein halvalla, suosittelen!
 2. Nipsnaps hihat pois. Niin yksinkertaista. Tässä kohtaa saa olla myös luova ja tehdä liiviin, vaikka erilaisia kulutuksia, leikkauksia ja yksityiskohtia.
3. Lopuksi kääri olkapäiden kohdalta farkkua sisäänpäin, ettei liivi jäisi liian pitkäksi ja suureksi olkapäiden kohdalta. Itse laitoin kiinnitykseksi hakaneulat, mutta aion käydä olkapäät läpi vielä ompelukoneen kanssa.
Valmista tuli ja oon tosi tyytyväinen. Toivottavasti tämä ylihelppo DIY-postaus auttoi jotakuta kokeilemaan tätä. Öitä ihanat.

6 kommenttia:

 1. oo tuli tosi kiva !:)
  vois itekkin käydä tässä kirppiksellä jokupäivä jos löytäis jotain tuunattavaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) hyvä idea, kannatan!

   Poista
 2. Mistä kirpparilta löysit ton farkkutakin ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oikeen muistelen, niin luullakseni Oliverin kirpputorilta Keravalta:)

   Poista
 3. Ihana blogi! <:

  http://iseeabiggerdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista