maanantaina, kesäkuuta 10, 2013

vaaleanpunaisia vohveleita.

5
4
13
3
12
marsa
6
11
8
2
mari1
mari2

L: Blogissa on ollut hetken hiljaisuutta, koska olemme Marin kanssa opetelleet käyttämään molemmat flickriä, muokanneet pystykuvien mittoja vaakakuvien kaltaisiksi ja vaihtaneet banneria. Tiedän, tiedän, tämä kaikki vasta nyt, mutta mieluiten myöhään kun ei milloinkaan, eikö vain. Itse olen ihan mielettömän innoissani näistä uusista jutuista, että huhhuh;) No, mitä tykkäätte? Miellyttääkö nykyinen blogin ulkonäkö?

Kuvat ovat tältä päivältä, kun Mari tuli aamusta meille ja päätettiin tehdä vaaleanpunaisia vohveleita. Nam.  Ja sittenpähän lähdettiin kuvaamaan. Laitoin muutaman muokatun version Marin kuvista joukkoon, mitä en siis yleensä tee, mutta vaihtelu virkistää. Riippuu kyllä ihan teistä ihanat lukijat, oletteko kiinnostuneita näkemään mun kuvia enemmältikin esim. muokattuina. Kuitenkin, ihan loistava päivä takana ja oli ihana nähdä Maria. Öitä.

11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :3 Mutta entinen banneri oli parempi :/

  VastaaPoista
 2. kiitos paljon ja otetaan banneri asia vielä huomioon;)

  VastaaPoista
 3. hei ettekste joskus kirjottanu tänne siitä ku kokeilitte sitä hiusten vaalennusta jollain jutulla, oisko ollu sitruunalla? :D miten se tehtiikää, tai voitko linkkaa sen postauksen missä kerroit siitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voidaan laittaa tai no Mari voi, kun se tietää miten se hoituu:)

   Poista
  2. jeps! tässä on se postaus:)
   http://hellosailor-lumimari.blogspot.fi/2012/09/suht-koht-paljon-tukkaa.html

   Poista
 4. Hei kiva että linkkasit(te) bloginne Demissä! Ihan super hienoja kuvia!:) Jään kyllä seurailemaan tätä mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia! :)

  http://elmiiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. aww miten söpöjä noi vohvelit :--3 Kauniita myös nuo seppeleet!

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  VastaaPoista