maanantaina, elokuuta 12, 2013

täällä olen.

L: Hei kaikki ihanat pitkästä aikaa! Yritän ensikertaa väsätä postausta puhelimella, koska tietokone on juuri korjauksessa enkä tiedä vielä milloin saan sen takaisin. Eli hiljaisuuteni johtuu siitä. Olisi vaikka mitä postattavaa, mutta tällä hetkellä kuvien laitto koneelle ja niiden muokkaus ynnämuu vähän tuottaa ongelmia.

Iloisempiin aiheisiin. Olin noin 10 päivää vaellusriparilla isosena ja kokemus oli ihan mieletön! Maisemat olivat todella kauniita ja teltoissa yöpyminen sekä trangialla valmistetut ruuat maistuivat. Vaeltaminen taitaa olla mun juttu, vaikka ongelmiakin ilmeni. Oli rakko tai pari, kylmä tai mäkäräisiä, silti tykkäsin ja tykästyin. Ja tietty ripariporukka oli ihana! Alhaalla joitakin puhelimella otettuja kuvia.

Apuaa huomenna alkaa muuten koulu ja tuntuu tosi innostavalta, mutta samalla myös tosi hämmentävältä. Kaikki uusi odottaa mua. Innoissani oon kuitenkin uusista ihmisistä ja ympäristöstä. Lukio kutsuu. Tulipas kirjoitettua paljon, mutta siinä viime aikaiset kuulumiset ja yritän päästä päivittämään blogia mahdollisimman pian.


4 kommenttia:

 1. wau mitä kuvia! varmasti upea kokemus:) oliko tää ihan suomessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ano ja kyllä, oli mahtava kokemus! Juu, Lapissa vaellettiin ukk:n kansallispuistossa:)

   Poista
 2. Aivan mahtavia kuvia :---)!

  http://mystorywithoutwords.blogspot.fi/

  VastaaPoista