lauantaina, marraskuuta 23, 2013

ihana lauantai.

IMG_9003 IMG_9011 IMG_9026 IMG_9044 IMG_9078 IMG_9051 IMG_9060 IMG_9075 IMG_9086

L: Tänään olen viettänyt varsinaista kotipäivää ja olen vain rentoutunut. Kuten kuvista huomaa olen pyrkinyt jouluiseen tunnelmaan pipareilla ja joulutortuilla, polttanut paljon kynttilöitä, ihastellut ensilunta ikkunasta, halinut Sokrua, lukenut historiaa ja yrittänyt pitää huolta uudesta kasvistani. Olen kastellut sitä, jutellut sille, sillä se kuulemma auttaa johonkin, miettinyt nimeä ja päätynyt nimeämään sen "Kasviksi". Olen myös nauttinut sen hiljaisesta seurasta ennen kuin Kasvi kuolee, sillä epäilen, että pystyn pitämään sen hengissä. Saa nähdä.

2 kommenttia:

 1. Moikka,
  Teidän blogi aiheuttaa mulle ainakin vähän päänvaivaa bloglovinissa, kun uutta postausta klikatessa en pääsekään blogiin, vaan selain lataa mulle jonkun "frame" nimisen asennustiedoston työpöydälle. Muiden blogien kanssa tätä ei tapahdu. Osaatko sanoa mikä auttaisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Itse kävin bloglovinissa ja yritin ottaa selvää ongelmasta, mutten itse huomannut/nähnyt vikaa, josta minulle kerroit. Hmm katsoinkohan oikein? Täytynee tutkia vielä asiaa, mutta kiitos, että kerroit!:)

   Poista