lauantaina, joulukuuta 07, 2013

dear santa

lahjoiiiii

L: Ajattelin tulla kollaasin kera näyttämään ja kertomaan pari joululahjatoivetta, jotka itselle olisi hyvinkin mieluisia. 1. Monki/ Olen jo pitkän aikaa etsiskellyt ihanaa pitkää ja paksua kaulahuivia ja ajattelin sen olevan hyvä lahjatoive. 2. Seppälä/ Tälläiset kotitöppöset ovat listani kärkipäässä, sillä tuntuu, kuin minulla olisi talvisin aina jalat aivan jäässä. 3. Seppälä/ Rento huppari, joka soveltuu kotona että koulussa käytettäväksi on aina tervetullut. 4. Zara/ Olen jo pidemmän aikaa kuolannut tätä yksilöä zaran sivuilta, mutta katsotaan miten käy. Voisin verrata zaran neuletta/takkia ajamaan saman asian, kuin kolmonen, mutta kuitenkin ehkä vieläkin paremmin. (5.klo 2.02/ Lumi on nähtävästi liian väsynyt tekemään tälläisiä..) 6. H&M/ Pyjama on aina ihana lahja ja itse toivon sellaista tänä vuonna. 7. Ostanetista.net/ Okei, tämä tosiaan on vähän outo, mutta itse innoistun suunnattomasti nähdessäni tälläisen. Kyse on siis lampusta, joka heijastaa huoneeseesi tähtitaivaan! 8. H&M/ Kynsilakat ovat aina ihana lahjaidea ystävälle, äidille tai siskolle. Voi valita monesta eri mahdollisuuksista juuri oikeat sävyt ja värit. Itse miellyin suuresti näihin glitter-kynsilakkoihin. 9. H&Mhome/ Olen aina himoinnut näitä kynttilöitä ja nyt päätin lisätä ne listaani. 10. The Body Shop/ Kauneus- ja ihonhoitotuotteet ovat myös todella hyvä lahja annettavaksi. Mielestäni the body shopin tuotteet ovat ihania, tuoksuvat hyvältä ja kaikille löytyy varmasti jotakin.

Huh. Siinäpä se ja muistahan laittaa kommentia, että mitä sinun lahjatoivelistaan kuuluu. Öitä.

6 kommenttia:

  1. Mun toivelistalla on ipod ja nimikaulakoru! Varsinkin toi pyjama on musta ihana, ja kiva nähdä että joku toinenkin tykkää harmaasta! Itseasiassa joululahjalistalta löytyy multa myös harmaa pipo :)

    www.minullaonsiivet.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla sun lahjatoiveita! Ja niin, harmaa on aika vallitseva väri tossa kollaasissa, mutta tykkään:> Kiitos Anni kommentista, käyn tsekkaa sun blogin!

      Poista
  2. aww miten suloisia juttuja tässä :) mä toivon vaan paljon suklaata, kynttilöitä, rauhaa ja rakkautta :)) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihania toiveita sinulla:> Kiitos kommentista Senja!

      Poista
  3. Ihania toiveita! Ite oon rakastunu tähtiin ni voiks linkata ton lampun ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo tottakai, tässä http://ostanetista.net/upean-tahtitaivaan-luova-astrostar-valaisin :>

      Poista