sunnuntaina, joulukuuta 22, 2013

hiusongelma

L: Heissan. Enää kaksi päivää jouluun, ihanaa! Tulin kuitenkin heittämään tänne blogiin asiaa vähän toisenlaisesta aiheesta. Nimittäin hiuksista, mun hiuksista, jotka ovat aina olleet mulle todella tärkeä ja varsinkin, kun ne ovat pitkät. Tällä hetkellä hiukseni ovat pisimmät koskaan. Nyt on kuitenkin käynyt totaali kyllästyminen ja jokapäiväiset ponihännät. Oikeasti mitään muuta en hiuksilleni nykyään teekään, kuin nopean ponihännän. Katsoin vanhoja kuvia keväältä ja näin kuinka jaksoin ja ehdin hiuksiani laittaa erilaisia kiharoille, vaikka kuinka.

 Hiukseni ovat tällä hetkellä melko painavat, minkä ansiosta ne ovat melko lättänät. Toisaalta en ehdi niitä aamuisin mitenkään pöyhiä tai tuupera näyttämään kuohkeammalta. Olisi kiva aamuisinkin kihartaa niitä nopeasti ja hieman sotkuisesti, mutta hiukseni ovat niin paksut ettei aika vain riitä, sillä tuntia ennen en haluaisi moisen asian takia nousta.

 Pari kuukautta olen harkinnut asiaa leikkaavani hiukseni, mutta ne ovat aina olleet minulle hyvin tärkeät ja varsinkin pitkinä, mutta luulen, että olen tullut tieni päähän tämän hiusasian suhteen. Katselin eilen inspiroivia kuvia netistä ja löysin aivan ihanat hiukset Lily Collinsin omistamina. Kauniit suorina, että kiharoina. Huhhuh. Hän on muutenkin niiiiiiin kaunis. HUHHUH.
 

Tässä kuvia vielä omista hiuksistani tällä hetkellä.
 

Halusin tulla teillekin esittelemään hiusongelmani ja kysymään mielipiteitä. Kiitos jo etukäteen, jos sen ilmaiset.

kuvat:weheartit

14 kommenttia:

 1. Sulle vois kyllä sopia lyhyt tukka tosi hyvin! :) Ehkä kantsis ensin lyhentää vähän ja sitten lisää jos tuntuu epävarmalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni!:) Voisihan sitä ensin kokeilla ottaa vähän pois ja sitten lisää.

   Poista
 2. http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02420/09-Dec-main-picDR_2420641a.jpg
  http://i1.mirror.co.uk/incoming/article1478279.ece/ALTERNATES/s615/Jenna%20Louise%20Coleman-1478279

  Rohkeutta vaan, toi on just hyvä pituus mitä sunkin kuvissa näkyy. Voi jännittää ensin mut kyllä se on vaan ihanaa sit kun hiukset ei oo enää tiellä eikä paina päätä vaikka ei ookaan kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ano kommentista ja taas lisää syitä leikkauttaa hiukset:)

   Poista
 3. Noi lyhyet hiukset vois käydä sulle hirmu hyvin! :) +oot tosi kaunis!

  http://wildloveee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Emma:> Piristit mun päivää!

   Poista
 4. olet kaunis ja aivan upeat hiukset :> miusta kummatkin sopivat siule ihan loistavasti, en osaa päättää!

  http://anzaxd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Jos sun hiukset on tosi painavat, voishan niitä ohentaa tai kerrostaa niin saisit niihin myös sitä ilmavuutta. Ja toki hieman voisi ottaa tuota pituutta pois niin eivät olisi niin vaikea hoitoiset, mutta älä lyhyiksi leikkaa! Sulla on joka tytön unelmahiukset, älä luovu niistä hetken mielijohteesta!! Nimimerkillä leikkasin hiukseni täysin lyhyiksi kun menetin hermoni pitkiin hiuksiin :) olen kyllä täysin tyytyväinen valintaani sillä nämä sopivat minulle paljon paremmin kuin pitkät, mutta se on harmillista etteivät lyhyet käy kaikille! -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no totta! Tulee kyllä nyt niin erilaisia kommentteja, että täytyy vähän miettiä, mutta kiitos kommentista Ella:>

   Poista
 6. leikkaa oikeesti tollasiks iha sikakivat! ja sul kasvaa nii nopeesti hiukset et voit kokeilla mitä vaa :)

  VastaaPoista
 7. Mul on just sama ongelma mun hiusten kanssa :/ pitkät ja paksut mut me menee aina sellasiks lateiks :D ite Jan rakastuin lilyn hiuksiin heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me jokin ratkaisu tähän keksitään:> Ja ai että samoin!

   Poista