sunnuntaina, elokuuta 17, 2014

FRIDAY'S OUTFIT

L: Huomenta ihanat! Tulin laittamaan perjantaina otettuja asukuvia tännekin. Oon ollut ihan koukussa yksinkertaisiin ja puhtaisiin asukokonaisuuksiin unohtamatta hopeisia koruja.

Tosiaan koulut alkoivat viimeviikolla ja mieliala oli aika matalalla. Motivaatio ja innostuneisuus nollassa, mutta viikonlopun tullen muistin taas, miksi pari vapaapäivää viikon lopulla on tärkeitä. Päätin myös etten aio antaa koululle periksi tänä vuonna vaan oikeasti yritän pärjätä sen suhteen. Perjantaina näin yhtä ystävää, lauantaina kävin Helsingissä ostamassa koulukirjoja ja syömässä ystävien kanssa ja tänään olisi suunnitelmissa suunnata ravintolapäivään.

En ole mielestäni sellainen ihminen, joka haluaa viettää aikaa yksikseen. Kaipaan ympärilleni paljon tekemistä ja erilaisia ihmisiä. Tottakai viihdyn yksikseni arkena aina välillä, mutta vapaa-aika kuluu ihanimmin ystävien kanssa. Pidän siitä, että saan ahtaa viikonloput täyteen kivoja juttuja ja jälkeenpäin muistella kuinka kivaa oli. Mitä mieltä te olette asiasta?

IMG_3951 IMG_4029 neule/Lindex//paita/H&M//farkut/American Eagle/kengät//Prisma//sormukset/H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti