torstaina, syyskuuta 18, 2014

asiaa kengistä

lumi syyskuu 2014 038 L: Tänään tulin kirjottelemaan vähän erilaisesta aiheesta, nimittäin kengistä. Kuluneen vuoden aikana on tullut hankkittua jos jonkinmoista jalkinetta kaupoista ja kirpputoreilta, mutta halusin tulla näyttämään mun lempparit teille ja kertomaan niistä vähän. Oon ollut täysin rakastunut slipareihin, koska ne on niin helpot. Ne vaan sujautetaan jalkaan. Nyt omistan niitäkin kolmet ja kahdet niistä esiintyvät tässä postauksessa. Ei myöskään saa unohtaa viimekesän outoa, mutta mukavaa muoti-ilmiötä, eli terveyssandaaleja, joita kyllä mukavuuden takia rakastan.
lumi syyskuu 2014 073 lumi syyskuu 2014 078
En ikinä kuvitellut hankkivani mitään leopardikuosissa, varsinkaan kenkiä. Näitä sovitettuani Nykin American Eagelissa en vain voinut jättää niitä kauppaan ja tietää, että en koskaan tule saamaan niitä käsiini enää. Oikein mukavat ovat jalassa ja helppo kävellä. Melkein samanlaisia myytiin Skopunktenilla kesällä muistaakseni ja tällähetkellä Dinskossa on kai leokuosi slipareita myös myynnissä.
lumi syyskuu 2014 055 lumi syyskuu 2014 053 Vihdoin löytyi täydellinen pari nahkaisia sliponeja, kun niitä olin etsiskellytkin ja postauksen kera kertonut myös Vastaavat tulivat eteen sattumalta ollessani Dinskossa Helsingissä. Ihanat ovat ja taas niin helppo ja mukava ratkaisu.
lumi syyskuu 2014 086 lumi syyskuu 2014 084
Kesän suosikkikengät ovat ehdottomasti nämä. En itse kuulu siihen joukkoon, jotka vihasivat terveyssandaaleja heti ne nähdessään, mutta kuitenkin niitä hetken katseltuaan rakastuivat niihin. Enkä kuulu niihin, jotka kenkiä vihaavat edelleen haha. Löydettyäni kengät pitkän etsinnän jälkeen Prismasta, en muita kenkiä käyttänytkään.En ole ikinä omistanut näin mukavia jalkineita. Hyviä puolia ovat myös että näillä jaksaa kävellä aika pitkiäkin matkoja, sillä kengän pohja on mukavasti muotoiltu jalalle. Suoraan sanottuna näiden jälkeen lättäpohjakengät olivat aika epämukavat. Vaikka kuinka terveyskenkiä rakastan ja ainut, joka ne meidän koulussa omistaa, on niissä yksi huono puoli, kenkään menee helposti kivi tai kaksi hiekkatiellä.

Toivottavasti tykkäsitte taas vaihteeksi vähän erilaisemmasta postauksesta ja rohkenette kokeilla kyseisiä jalkineita. Vähän hassu fiilis tuli, että oliko aihe vähän tylsä tai turha, mutta tehty mikä tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti