tiistaina, huhtikuuta 22, 2014

diy "boyfriend jeans"

L: Ostin viimeviikolla ihan älyttömän mukavat boyfriend farkut Lindexiltä viidellä eurolla. Kannattaa käydä siellä, sillä nyt Lindexillä on alet ja vaatteita sekä asusteita saa sieltä tosi hyvään hintaan. Ne mun farkut näytti päällä melko kivoilta ja tuntu myös, pehmeän kankaan ansiosta. Halusin kuitenkin vähän tuunata niitä ja päätin itse tehdä farkkuihin kulutuksia.

Lopputulokseen oon tosi tyytyväinen ja mun mielestä kannattaa ensin käydä kaikki alerekit ja kirpputorit läpi ennen kuin menee tuhlaamaan suuren summan rahaa johonki asiaan mitä haluaa, sillä jostain saatat löytää etsimäsi paljon halvemmalla.Seuraavaksi opastan vielä miten näitä kulutuksia sitten tehdään.


Eli ihan ensimmäiseksi mä katoin paljon erilaisia kuvia boyfriend farkuista ja inspistä miten mä haluisin ne mun housut muokata.


Mä tein aina kynällä merkit mistä kohtaa tulen leikkaamaan saksilla. Tässä kohtaa saa käyttää ihan omaa luovuuttan ja päättää missä haluaa kulutuksien olevan. Saat myös tehdä niin paljon kulutuksia, kun itse haluaa.


Sitten leikkasin saksilla niiden mun kynällä tehtyjen viivojen mukaisesti. Leikkaus tehdään vaakasuuntaisesti farkkujen lahkeeseen nähden, eikä pystysuuntaisesti.


Kun olin leikannut farkkuihin "kaistaleita", joihin halusin kulutuksen tehdä, otin yhden kaistaleen sormieni alle ja aloin nyppimään pinseteillä sinistä nukkaa pois farkkujen ompeleen välistä.


Jäljelle jäi valkoista ommelta. Itse kulutin farkkuja lopuksi vielä hiomapaperilla erikohdista ja heitin pesukoneeseen, joka teki farkuista kulutetummat näköiset entisestään.

Muutin hieman postauksen otsikkoa,  sillä eihän nämä ole perinteiset poikaystävä farkut, mutta mitä sille voi, jos hintalapussa niin lukee haha.

2 kommenttia:

  1. boyfriendfarkut on löysät farkut, kuin poikaystävän kaapista lainatun näköiset.

    VastaaPoista
  2. Totta anonyymi, mutta boyfriend farkkuja löytyy myös eri mallisina. Mulla on kahdet, juurikin nuo slim boyfriendit ja sittdn ne ihan "perinteiset":)

    VastaaPoista