lauantaina, toukokuuta 24, 2014

new hair

L: Tässä vaiheessa on pakko siiteerata vähän Coco Chanelia.

“A woman who cuts her hair is about to change her life.”   ― Coco Chanel

Ehkei mun elämässä ole kyse mistään noin suuresta muutoksesta hiustenleikkuun ansiosta, mutta toissa viikonlopun aikana hiukseni muuttuivat melko paljon. Muistatteko vielä, kun joskus aikoja sitten mä laitoin blogiin tämän postauksen, jossa oli kuvia mun silloisista hiuksista ja hiusinspiraatioista ja haaveista. Noh mä päätin kommenttien ja oman itseni kannalta antaa asian vielä hautua ja odottaa.

Kuukausia kului ja asia kummitteli mun mielessä yhtenään, mutten uskaltanut tehdä asialle mitään, kunnes mä löysin itseni mun hyvän ystävän luota selvittelemässä mun hiuksia rastoilta. Olin muutenkin ollut tosi turhautunut mun hiuksiin ja ne oli kokoajan takulla. Siinä vaiheessa mä päätin, että nyt sai riittää.

Viikonloppuna mä menin mun äidin luokse ja sanoin, että nyt leikataan ja värjätään. Ja oi kyllä, kyllä mua pelotti. Äitini leikkasi ja mä siistin. Salaa oisin halunnu vähän lisää pituutta pois, mutta äiti ei suostunut leikkaamaan enää, joten levitin kaupasta ostetun värinpoiston raidoiksi ja hiusten pituuksiin. Mä olin kauhuissani kuinka mun hiukset lähti vaalenemaan, koska en ollut selvästi ymmärtänyt, mitä värinpoiston laittaminen aiheuttaisi, sillä olin yrittänyt vaalentaa mun hiuksia aikaisemmin vain tavallisilla sävyttävillä hiusväreillä ja eiväthän ne vaalenna samalla tavoin kuin värinpoisto.

Saatuani hiukset kuiviksi ja katseltuani niitä hetken olin suoraansanottuna järkyttynyt. Väri oli vaalea, niinkuin halusin, mutta mielestäni epätasainen. Onneksi alkujärkytyksen jälkeen mä rakastuin haha. Ajattelin pian laittaa vielä vähän raitoja noihin, sillä en oo täysin tyytyväinen niihin ton tasaisuuden puolesta, mutta tässä kuitenkin näitä ennen ja jälkeen kuvia.
ennen:
lumi2 lumi3

jälkeen: toukokuu 068 toukokuu 056 toukokuu 060 toukokuu 084

Sorit takkutukasta, mutta tollaset ne nyt ovat haha. Ihanaa viikonloppua lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti