maanantaina, toukokuuta 12, 2014

TÄRKEÄÄ IHANAA ASIAA WÄÄ

L: Ääää arvatkaa mitä? Mä oon niin innoissani etten meinaa pysyä pöksyissäni, sillä tulin paljastamaan teille mun enskesän suunnitelmia. Mä lähden heinäkuussa New Yorkiin!! Oikeestaan ei siihenkään enää kauaa ole. Voivoiii. Mä olen aikaisemminkin käynyt siellä vuonna kivi ja keppi ja arvatkaa muistanko kyseiseltä reissulta enää hirveästi.. On niin ihanaa lähteä tuonne suurkaupungin sykkeeseen näkemään ja ihmettelemään kaikkea, mutta mulla on kyllä tällä hetkellä vaikeuksia kesätyön suhteen ja toivonkin asian jollain tavoin ratkaistuvan. Eikö se sanontakin mene niin, että kaikki järjestyy. Toivotaan.

Halusin kysyä myös, että millasta postausta te haluisitte New Yorkista? Mä oon miettinyt ottaisinko vaan kuvia ja laittaisin aina yhden päivän tekemiset kuva pläjäyksin tänne blogiin vai kronologisesti päivän tapahtumat ja pienet stoorit mitä on tapahtunut? Ehkä videota? Mä en tiedä ja saa toki sanoa mielipiteensä, koska tämän asian kanssa mä kappailen tällä hetkellä aika tavoin ja samoin kesätyön. Äääh. Noh kyllä kaikki järjestyy, lopulta. Ihanaa alkanutta viikkoa ja kuulkaas kesäloma on ihan juuri täällä!


Victoria's Secrets
New York City.
Shopping
d.s
PS. tein kurssivalinnat kakkosvuodelle viime viikolla ja en voisi olla tyytyväisempi. Sain jopa selkeyden, mitä aion kirjottaa kolmosvuonna. Vau olenpas minä edistyksellinen.

kuvat weheartit

5 kommenttia:

 1. Kuvapläjäykset olis tosi jees! ;) Kuinka pitkän aikaa oot siellä New Yorkissa?

  http://theprettiestdresses.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ehdotuksesta:> Ja mä aattelin tehä erikseen vielä jo(i)takin postau(ksia)sta nykiin liittyen, mutta viikko ollaan siellä!

   Poista