maanantaina, heinäkuuta 08, 2013

newbies

2 3
1
L: Hei ihanat! Päätin tehdä nyt tälläisen vähän sekalaisen postauksen (ainakin omasta mielestäni), jossa on mun tän päivän parit kuvat ja viimeaikaiset ostokset, kun kävin Helsingissä yms.

Eli tänään, kun tulin töistä kotiin halusin hemmotella itseäni. Kävin saunassa ja rentouduin. Ai, että on ihana vähän hemmotella itseään, kun en ole ehtinyt sitä tehdä, koska työt alkavat niin aikaisin eikä muutenkaan töihin valmistaudu kovin kauaa. Heti, kun pääsen sängystä ylös, vaatteet päälle ja starttaamaan mopon pihasta, ei siinä paljoa ehdi, enkä jaksa aikaisemminkaan herätä..

Ja nyt niihin ostoksiin! Oon tehnyt muutamia ihania ostoksia ja löytöjä, joista olen haaveillut jo pidemmän aikaa.
4 6 5 7 9
Ensimmäinen musta takki on löytö huuto.netistä. Olen haaveillut kyseisestä takista jo viime syksystä asti, mutten ole voinut tilata sitä sheinside nettikaupasta ja olin silloinkin myöhässä, kun näitä myytiin zarassa, mutta viimein onnisti ja löysin melkein uudenveroisen huuto.netistä. Kauppa sujui ongelmitta ja paketti saapui perille. Takki oli kooltaan just täydellinen ja näytti muutenkin niin ihanalta. En malta odottaa, että pääsen käyttämään kyseistä takkia syksyllä/talvella ja aivan varmasti laitan parempia kuvia siitä päällä sitten, kun sen aika on.

Mustan takin vieressä oleva liivi on H&M:n aleista 15 eurolla. Olin miettinyt paljon erilaisia asuyhdistelmiä tuollaisen liivin kanssa ja niitä oli aleissa paljon monessa kaupassa, mutta tuo oli mielestäni itselleni parhaiten sopiva. Tykkään paljon! Viimeisessä kuvassa näkyy ensi perjantaina päältäni löytyvä mekko, jota aion käyttää perhetuttujen häissä. Löysin mekon kirpputorilta, kun päätin kokeilla sitä ikäänkuin vitsillä, sillä väri on jotain sellaista, mitä en voisi päälleni kuvitella. Ihastuin kuitenkin mekkoon ja se istui, kuin unelma. Hahah nyt se roikkuu henkarissa huoneessani.

Mitäs mieltä olitte postauksesta? Mielestäni asettelu oli vähän erikoinen ja ehkä ei niin mun tyylinen, mutta vaihtelu virkistää.

4 kommenttia:

 1. haastoin sut haasteeseen! haasteen voi käyvvä kattoo täältä ! :)
  http://youmakemesmileelli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Elli, me Marin kanssa mietitään tehdäänkö me tätä haastetta, koska ollaan kai joskus tehty tämä jo aikaisemminkin:)

   Poista
 2. Oi, toi vika mekko näyttää tosi ihanalta! :3

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Lotta:) Laitan tuosta mekosta kuvia tänne joko pe tai la!

   Poista