sunnuntaina, heinäkuuta 21, 2013

sweet nothing

IMG_2971
IMG_3134
IMG_3011 IMG_2952IMG_3169
IMG_3135
IMG_3151
M: Eka työviikko takana Prisman vaateosastolla. Se on vaa jotenki mun juttu. Saan hypistellä vaatteita, kenkiä ja laukkuja (joojoo jotain prisma laatuu mut silti!) ja asetella niitä, et ne näyttää nätiltä. Tykkään kotonaki järkkää mun vaatekaappia. Sit on myös ihana fiilis, ku joku asiakas tulee kysymään missä on mitäkin, sopiiko joku johonkin tai pyytämään tulkkausta. Sitten, kun osaa auttaa niin siit tulee hyvä mieli. Vaik ne asiat ei oo isoja, nii ne tuntuu siinä hetkessä tärkeiltä.
Kamera on kulkenu matkassa, mutta monesti unohtunut jonnekkin lojumaan. Tässä nyt kuitenkin jotain menneen viikon räpsyjä. Niin, ehdin tekemään töitten jälkeen paljonkin juttuja, koska pääsen jo kahelta. Se on tosi superia, että päivät ei oo vaan pelkkää töitä.
Koulujen alku ja Kalllio dream came true kolkuttelevat jo ovella, mutta ainakun joku ottaa loman loppumisen puheenaiheeksi pyydän häntä lopettamaan ja vaihtamaan aihetta. En haluaisi vielä luopua tästä kesästä, mutta kuitenkin uuteen sukeltamisen jännitys alkaa jo kutittelemaan vatsanpohjassa.

2 kommenttia:

  1. ihanan simppeli ulkoasu ja oot hyvä kuvaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti tosi paljon:) tuli hyvä mieli, koska oon aina vähä epävarma mun kuvista:D

      Poista